En dialog med Venstre

Venstre vil at alle politiske avgjørelser skal fattes så nær som mulig dem det angår. Derfor er lokaldemokratiet bærebjelken i et levende folkestyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I Marnardal har vi et kommunestyre med 21 representanter fra 6 ulike politiske partier som alle får tilbakemelding fra sine medlemmer. Men hvor mye kontakt har politikerne med den vanlige innbygger som ikke er politisk aktiv?

Venstre har en lang tradisjon med å føre dialog med innbyggerne vi representerer som folkevalgte og Marnardal Venstre skal videreføre denne tradisjonen ved å møte innbyggerne til dialog om det de er opptatt av.

For litt siden foreslo Marnardal Venstre sin førstekandidat Shelley Veelo å opprette en tverrpolitisk kvinneforum med hensikt å skape en dialog blant kvinnene i kommunen for om mulig å tiltrekke flere kvinner til å engasjere seg politisk. Forslaget er blitt positivt mottatt av andre kvinner i Marnardal sitt politiske landskap. Marnardal Venstre håper å kunne bidra til at det blir opprettet flere slike forum i tiden fremover og kanskje møter vi nettopp deg der.

I vårt program har vi stadfestet at rådgivende høringer må bli brukt i større utstrekning for at kommunens innbyggere skal bli hørt og at deres meninger skal kunne veilede de folkevalgte. Vi ønsker også at alle i kommunen, uansett partitilhørighet, skal kunne kontakte oss slik at vi kan hjelpe med det du er opptatt av. Vi vil utfordre de andre politiske partiene i Marnardal til å engasjere seg i å føre en dialog med innbyggerne slik at deres meninger kommer til uttrykk og blir tatt på alvor.

Ved å stemme på valgdagen har du mulighet til å påvirke både hvem som skal styre i kommunen og hvilken politikk som skal bli ført de neste fire årene. Det er likevel vårt ønske at du ikke lar din rett til å bli hørt bli begrenset til den ene dagen hvert fjerde år. Vi vil lytte til det du har på hjertet og ta det med oss inn i kommunestyret. Din stemme bør og må bli hørt.

Venstre setter folk først! Stem Venstre!

Shelley Veelo og Graham Cordwell
Første- og andrekandidat for Marnardal Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**