Venstre vil være kulturpartiet

Sier Orkdal Venstres Ordførerkandidat Arne Grønset.
Her kan du lese hva han skriver i et Ordet Fritt innlegg i Avisa Sør-Trøndelag:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Parti fra Orkdal

Foto: KS

Orkdal Venstre har i sitt arbeid i kulturutvalget og kommunestyret vært en pådriver for økt støtte til kulturarbeidet i kommunen. Venstre vil fortsette dette arbeidet også i neste periode.
Kultur øker livskvaliteten , og mange aktører må få utfolde seg. Vi ønsker å støtte all positiv form for kulturaktivitet i hele kommunen. Venstre ønsker å være kulturpartiet.
Venstre ønsker å øke støtten til biblioteket. Likedan er både den kulturelle spaserstokken og skolesekken viktige bidrag. Kulturskolen driver godt. Den er meget viktig i rekrutteringa av nye kulturarbeidere.
Orkdal kommune har satset stort på idrettsanlegg i siste periode. For oss har det vært naturlig å støtte anlegg både i Idrettsparken, Ulvåsen, Fannremsmoen og Knyken. Venstre i Orkdal stod i front for å sikre utbygging av full hall på Follo.
Det neste store prosjektet bør bli ny svømmehall ved Orklahallen.

Orkdal Venstre vil bygge ut kulturhuset i tilknytning til dagens kulturhus på Bårdshaug. Dette alternativet har klare økonomiske fordeler. Frigjorte midler kan heller brukes til økt støtte til det aktive kulturarbeidet. Et tettstedsmuseum for Orkanger kan gjerne legges til kulturhuset.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**