Skien – mulighetenes by!

På mine mange reiser rundt om i landet, har jeg registrert at mange byer, som Skien kan sammenligne seg med, har klart å skape/beholde et levende og pulserende bymiljø.
Dette til tross for at det også i mange av disse byene er etablert store kjøpesenter utenfor sentrum, slik vi har det i Skien.
Spørsmålet blir derfor: Hva skal til for at også Skien sentrum skal kunne gjenskapes som et attraktivt og levende bysentrum?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


For Skien Venstre er svaret på dette svært viktige spørsmålet,en målrettet politikk som bidrar til:

Skien havn

– økt antall boliger i sentrum
– økt handel og næringsvirksomhet i sentrum
– økt aktivitet innen kunst og kultur
– en forskjønning av byen ved å ivareta og videreutvikle de estetiske verdier som ligger i dagens arkitektur og gjennom dette skape trivelige møteplasser.

For å få til dette vil Skien Venstre være en positiv tilrettelegger for at utbyggere vil investere i nye boligprosjekter og at byens gårdeiere kan få bedre muligheter til ombygginger som vil gi flere boliger i sentrum.

Skien Venstre vil også være en positiv tilrettelegger,gjennom gode rammebetingelser, for et mangfoldig nærings-og kulturliv.
Styre i stort og slippe løs i det små vil være utgangspunktet for Skien Venstres tilnærming til lokal nærings- og sentrumspolitikk.Unødvendig detaljfokusering og byråkrati skal unngås.

Skien Venstre har tro på framtida og ser mulighetene for en positiv utvikling i Skien sentrum!

Lars Solbakken
listekandidat Skien Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**