Jan Terje Olsen og begrepet

Fredag 17.juni hadde Høyres ordførerkandidat Jan Terje Olsen et avisinnlegg,hvor han svarer på kritikk fra ordfører Rolf Erling Andersen og Hedda Foss Five, og deretter redegjør for hva hans parti står for når det gjelder nærings- og byutvikling i Skien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Som den fornuftige mann han er, kommer Jan Terje Olsen i sitt avisinnlegg med flere gode forslag vedr. nærings-og byutvikling,som jeg fullt ut kan si meg enig i.

Lars Solbakken

Lars Solbakken

MEN det jeg ikke forstår er lanseringen og den gjentatte bruken av begrepet “Skien Gamle Sentrum”.Hvorfor bruker du dette begrepet om Skien sentrum Jan Terje Olsen? Er dette en litt avansert måte å beskrive Skien sentrum på som et sentrum som tilhører fortiden?Mener du at Skien sentrum bør ligge et annet sted og at nærings-og byutviklingen bør bli prioritert der? Når du konsekvent bruker betegnelsen “Skien Gamle Sentrum” finnes det da et “Skien Nye Sentrum”? I såfall tror jeg det hadde det vært interessant for byens borgere å få vite hva ordførerkandidaten fra Høyre mener om dette.

Fra mitt politiske ståsted har jeg en klar målsetting om å bidra til at Skien sentrum skal videreutvikles og være en attraktiv møteplass for byens borgere.Skien sentrum har et stort potensiale som kan videreutvikles gjennom et videre samarbeid mellom kommunen,nærings-og kulturlivet.At byen nå har fått en unik ny mulighet til å videreutvikle seg gjennom utbyggingsmulighetene på Klosterøya, er svært positivt for Skien som by.Dette er muligheter som må utnyttes til beste for byen både som bolig-og næringsutvikling.Men det rettferdiggjør ikke å kalle Skien sentrum for det noe nedsettende “Skien Gamle Sentrum” hvis det var tanken!

Lars Solbakken

listekandidat Skien Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**