Helge på Haugalandet

Rogaland Venstres toppkandidat Helge Solum-Larsen har i helgen besøkt Haugalandet i valgkampen foran fylkestingsvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Helge Solum-Larsen besøkte fredag bedriften Gassco på Karmøy. Han fikk her en orientering fra administrerende direktør Brian Bjordal om selskapets utvikling. Gassco har ansvar for sikker og effektiv transport av gass fra norsk sokkel og skal være en ledende gasstransportør i Europa.

Torunn Vestbø Gjerde og Helge Solum-Larsen

Foto: Svein Abrahamsen

På lørdag deltok Solum-Larsen på stands på Aksdalsenteret fra kl 1000 til 1130 sammen med Tysvær Venstres toppkandidat Torunn Vestbø Gjerde.

Fra kl 1200 til 13300 var Solum-Larsen å treffe i Haraldsgata i Haugesund sammen med Haugesund Venstres toppkandidat May Britt Vihovde.

Solum-Larsen avsluttet lørdagen med å stå på stand på Oasen storsenter fra kl 14000 til 1530 sammen med Karmøy Venstre sin toppkandidat Asbjørn Eik-Nes.

På mandag besøkte Solum-Larsen Åkrehamn videregående skole på Karmøy. Han fikk her en orientering fra rektor Åse Bratthammer om skolens arbeid og utfordringer. Bratthammer orienterte blant annet om skolens modell for samarbeid mellom skole og næringsliv, skolens satsing på kompetanseutvikling for lærere og hvordan skolen ivaretar elever som har rett til spesialundervisning.

Venstres tredjekandidat ved fylkestingsvalget, Svein Abrahamsen, deltok sammen med Solum-Larsen under hele besøket på Haugalandet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**