Trondheimstopper på tur med flyktningeguiden

Striregn hindret ikke Venstre-topper Jon Gunnes og Ina Roll Spinnangr fra å være med Røde Kors på fjelltur sammen med Trondheims mangfoldige befolkning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Ina på Mangfold til topps

Foto: Sigurd Gartmann

Røde Kors Flyktningeguide i Trondheim arrangerer hvert år "Mangfold til Topps". Turen er åpen for alle, og er en mulighet for innbyggerne i Trondheim til å bli kjent på tvers av kulturell og etnisk bakgrunn.

Denne søndagen spilte ikke værgudene på samme lag som arrangørene, men det ble likevel en flott opplevelse for Venstres utsendte. Sammen med nærmere femti mennesker, blant annet representanter fra Røde Kors, turistforeningen og Kolstad Fotballklubb, kom de seg til topps av Geitfjellet.

– Dette er et veldig viktig tiltak. Trondheims natur er den perfekte arena for å møtes, konstaterte Ina Roll Spinnangr.

Bruk stemmeretten!

Jon på mangfold til topps

Foto: Sigurd Gartmann

Venstre var det eneste partiet som var representert på utflukten, med unntak av en utsendt fra ordførerens kontor. Jon Gunnes holdt en appell til de fremmøtte der han oppfordret alle til å benytte stemmeretten ved årets valg.

– Det er ulikheter mellom partiene når det gjelder innvandring og integrering, også ved lokalvalg. Sett dere inn i partiene, og bruk stemmeretten deres!, sa han til turfølget på toppen av geitfjellet.

Venstre satser tungt på en god integreringspolitikk. Senest i dag har partiet lagt frem en tiltaksplan for integrering i skolen. Les mer om dette her.

Marit på mangfolg til topps

Foto: Sigurd Gartmann

Venstre har det gøy på fjelltur!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**