Framgang for Venstre på Fosen

Venstre går fram i alle kommuner på Fosen i Nor-fakta sine meningsmålinger for Fosna-Folket. Dette er svært gledelig nå like før valget, sier fylkeleder Anne Jorid Gullbrekken, som likevel ikke tar noe for gitt. Meningsmålinger er meningsmålinger, sier hun, og lover at Venstre skal stå på fram til valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Ørland øker mest
I Ørland kommune har Venstre økt fra 2,9% på meningsmålingen gjennomført før ferien, til 7,2% på siste meningsmåling. Venstre er dermed på vippen i den SP styrte kommunen.
Landsstyret i Venstre har tatt er klart standpunkt og går inn for Ørland Hovedflystasjon som framtidig hovedflybase, og dette kan ha hatt betydning for resultatet, mener Gullbrekken.
I Åfjord går Venstre fram siden siste meningsmåling, fra 3,5% til 5,7%. Roan Venstre har også litt framgang, fra 8,2% til 8,8%.

Venstre på vippen

Mange var innom standen til Rissa Venstre

I Bjugn er framgangen på en prosent fra 5,1% til 6,1%. Rissa har økt sin tilslutning med 1,3% til 6,6 % siden den forrige meningsmålingen som ble gjennomført i juni.
Dette blir veldig spennende, sier fylkelederen. I flere kommuner er det jevnt løp mellom borgerlig og sosialistisk side, og Venstre kan komme på vippen.
Jeg tror framgangen skyldes både enkeltsaker, og at Venstre har blitt flinkere til å få fram politikken sin slik at velgerne skjønner hva vi står for, mener fylkeslederen.

Frihet for den enkelte og ansvar for fellesskapet
Liberal politikk tar utgangspunkt i det enkelte mennesket. Liberal politikk skal være et utålmodig arbeid for rettferdige løsninger som gir alle mennesker frihet. Alle skal ha mulighet til å bruke sine evner til beste for seg selv og samfunnet, og alle har ansvar for hverandre, for miljøet og for kommende generasjoner. Dette betyr at vi har ansvar for å sikre at kommende generasjoner har samme muligheter til frihetsutfoldelse som oss. Vi plikter å hjelpe andre med å sikre forutsetningene for frie liv, blant annet gjennom å bygge sterke felles institusjoner, ved å bekjempe fattigdom og ved å respektere naturens egenverdi og bærekraft.
Du kan lese mer om Venstres politikk og liberale prinsipper her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**