Kunnskap der du bor!!

I dagens kunnskapssamfunn er gode skoler svært viktige. Teknologi og samfunnsutvikling har ført til at det stilles stadig strengere krav til hvordan elever tar imot og benytter kunnskap både når man går på skole, og ikke minst når man skal ut i arbeid eller høyere utdanning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Erik Hørluck Berg 2

Foto: Edda Neverlien

Skolene i Modum kommune trenger å tilføres mer ressurser. Kommunens lærere er dyktige og gjør et godt arbeid. Likevel er det også i vår skole en nødvendighet at personell får faglige og sosiale påfyll. Dette for å sikre at våre barn til en hver tid får et best mulig læringsmiljø.
Modum kommune må prioritere skolefaglig videreutdanning for sine lærere eller skoleledere. Dette er viktig for å sikre at skolens lærere og faglige ledelse til en hver tid har oversikt over, og evner å beherske nye faglige metoder og ny vitenskap.
Det er viktig at skoleledere øves i å drive en økonomisk virksomhet, som en skole faktisk er. Dette handler om å vite hva elevene trenger og har rett til, og yte dette i kombinasjon med en effektiv og rasjonell ressursbruk som tjenestetilbyder- og arbeidsgiver.

For venstre kommer folk først!!

Erik Hørluck Berg
Ordførerkandidat
Modum Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**