Venstre klar for ny Færder videregående skole men hva i all verden vil SV?

De siste dagene har SVs fylkesleder og 1. kandidat i Tønsberg gått sterkt ut for å få bygget en ny Færder videregående skole. Det synes vi i Venstre er bra og også helt i tråd med vårt fylkesprogram. Verre er det at SVs førstekandidat i fylket går ut med et konsekvent nei til ny skole.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Nye Færder videregående skole

Nye Færder videregående skole
Foto: Arkitektfirma: White

Det kan derfor virkelig være grunn til å stille spørsmålet: Hva vil egentlig SVs representanter i Vestfold med hensyn til ny skole.

Det blir vankelig å oppfatte når SVs førstemann på fylkestingsliste uttalte følgende til Sandefjords Blad i forrige uke “ vi sier helt konkret nei til en kostbar nybygging av Færder videregående skole i Tønsberg”

SVs fylkesleder går i en artikkel på tb.no fredag denne uke ut og sier at fylkeskommunene er i tenkeboksen. Det er da på sin plass å minne om at det var SV som faktisk i fylkesutvalget fremmet et ønske om at flere alternativ enn Færder utbygging skulle foretas.

Nå har vi fått de ulike utredningene, og Venstre er klare på at Færder må bygges. Tønsberg må lik linje med de andre Vestfoldbyene ha en skole med fokus på yrkesfag. Så langt har ca 100 millioner blitt lagt ned i prosjektet.

Kåre Pettersen

Kåre Pettersen
Foto: H. Bast

La elever og lærere ved skolen få skolelokaler de kan være stolte av og som inngir til ny energi!

Kåre Pettersen
1. kandidat Vestfold Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**