Det nytter å stemme

Jeg har hørtmange si — det nytter ikke å stemme. En stemme fra eller til har ingenting å si.
Tenk om alle disse — som da lar være å stemme – hadde stemt? Da kunne en stemme ha utgjort en ganske stor forskjell.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Å stemme er en rett du har fått fordi andre har kjempet for den. Bruk den! 6 av 10 velgere stemte ved forrige kommunevalg.

Vi kan navn på mange ulike mennesker opp igjennom historien — som har fått til store ting — av god, og ikke så god karakter. Dette er enkeltmennsesker som har "endret verden" så og si. Så et menneske kan utgjøre en forskjell. Det vet vi.

I Sandefjord vet jeg et parti som manglet 9 stemmer for å få en person til inn i bystyret ved forrige kommunevalg. Tenk på det! Om 9 stykker som tenkte det ikke nyttet — hadde stemt likevell — så kunne de ha utgjort en forskjell.

Har du tillit til at det partiet du stemmer på faktisk er noe annerledes enn de andre partiene? Tror du fremtiden for din kommune blir den samme — uansett hva du stemmer på?
Det er en grunn til at det er forskjellige partier, fordi partiene har noen ulike sett med verdier. Og så ønsker alle et godt samfunn, men har ulik oppfatning av hvordan man skaper dette gode samfunnet.
Her bruker du din stemme. Om du ikke vil sette deg inn i alle enkeltsakene til partiene — så finn grunnverdiene i partiet — og stem på hva som oppleves mest riktig for deg.

Siden jeg er kandidat for Venstre ønsker jeg selvfølgelig du skal stemme Venstre, men det viktigste er at du stemmer. Om 10 av 10 stemmer, blir resultatet en ærlig og oppriktig felles vurdering av hvilken styring Tønsbergensere ønsker. Godt valg!

Suzy Haugan
2. Kandidat Tønsberg Venstre

FAKTA om å stemme

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**