Inger Therese Ranum

Inger Therese Ranum er 5. kandidat for Venstre til kommunevalget 2011. Hun bor på Vestre Havn. Er 71 år og pensjonert lærer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Inger Therese Ranum

Inger Therese Ranum
Foto: M. Haagensen

Folk først:mennesket er det viktigste vi har, men noen ganger får man opplevelsen av at systemet er viktigere. Alle skal bli sett. Kommunens byråkrati er til for oss innbyggere, ikke motsatt.

Jeg vil gjerne være med på å bestemme i hvilken retning kommunen skal styres, og da er det lettere dersom jeg er med i bestemmende organer. Jeg synes det er viktig at også eldre engasjerer seg,vi sitter inne med mye livslærdom. Besteforeldregenerasjonen har stort engasjement for den oppvoksenge generasjon.

Venstre ble mitt parti på grunn av det liberale menneskesynet og kampen for enkeltmenneskets verdighet. Venstre satser også mye på samspillet mellom det offentlige og det private,her er det vår dugnadsånd kommer frem. Selv om det mange ganger ikke er enkelt å prioritere, synes jeg jobben som folkevalgt gir mening. Jeg vil gjerne gi litt tilbake til samfunnet, det kan jeg gjøre ved å være en seriøs folkevalgt.

Jeg brenner for at estetikken skal stå i første rekke,at vi trives og har det godt i kommunen vår. Tenk om Namsos kunne bli verdens beste kommune å leve i!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**