FORTETT MED VETT

Venstre vil ikke rasere Molde’s unike bomiljø med fortettingsprosjekter som ikke passer inn.Vi vil ha FORUTSIGBARHET for innbyggerne i Molde

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Vi har en kontinuerlig debatt i Molde om fortetting. Her er det også tydelige politiske forskjeller.
Vi ønsker fortetting og flere boliger, men det skal styres av folkevalgte organer.
Venstre har vært en pådriver for å skape FORUTSIGBARHET for innbyggerne i Molde. Plan — og Utviklingsstyret har lenge arbeidet med en plan for fortetting slik at innbyggerne skal føle trygghet og forutsigbarhet for endringer i sitt bomiljø. Venstre har vært en pådriver for å avklare hvilke områder av byen som egner seg for fortetting , og hvilke som må beskyttes.
Vi har noen unike bomiljø i Molde ved svært sentrumsnær villabebyggelse med fantastisk utsikt. Dette er en unik verdi som vi må ta vare på, og ikke ødelegge.
Det er mange som har opplevd å få sitt nabolag ødelagt av større utbygginger som ikke passer inn i det eksisterende bomiljøet. Det har dessverre vært slik at det er private utbyggere som har styrt utviklingen av Molde. Slik kan vi ikke ha det lenger. Politikerne må ta kontrollen over utviklingen og legge føringer for en helhetlig utvikling. Det vil skape forutsigbarhet både for innbyggere og utbyggere.
Se Artikkel fra Romsdals Budstikke nedenfor

Rbart Fortetting

Foto: RB

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**