Nå er det bydelenes tur

Alle vi som ferdes ute i bydelene i Drammen ser hvordan Drammen kommune nedprioriterer vedlikehold av fortau, veibaner, grøntarealer og offentlige plasser. Søppel blir liggende i vegkantene helt til innbyggerne selv plukker det opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Det vokser småtrær og brennesle på fortauene som aldri blir luket, det er store hull i veibanene og grøntarealer forskjømmes. Bilvrak blir stående parkert på fortau i månedsvis og i enkelte steder i byen er det fritt frem og villvest med parkering på offentlige fortau og plasser. Kontrastene mellom sentrum og bydelene blir større og større. For mens sentrum blir stadig flottere så forfaller mange bydeler av manglende offentlig vedlikehold. Drammen Venstre har støttet byutviklingen i sentrum, men mener at tiden nå er kommet til å fokusere på bydelene.
Drammen Venstre vil etablere bydelsutvalg med myndighet og mulighet til å finne løsninger på lokale problem. Makten må spres nedover i bydelene og det må følge med penger. De neste fire årene skal bydelene rustes opp dersom vi får bestemme.

Ståle Sørensen

Foto: Torbjørn Tandberg

Ståle Sørensen bystyrekandidat Drammen Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**