Moderne, kreativ og verdiskapende by

Norsk næringsliv trenger norske eiere og norske gründere. Derfor er det å satse på småbedrifter og gründere en av Venstres viktigste saker. Derfor stemmer jeg Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Sandefjord trenger kreativitet, verdiskaping og utvikling! Vi som politikere må derfor passe oss for å bli selvtilfredse og tilbakelente og tenke og mene at alt i denne byen er bra som det er.

Dette tankesettet bør og skal vi utfordre, skriver Sandefjord Venstres annen kandidat, Karin Virik, i leserinnlegg i Sandefjords blad:
•Vi må sørge for at Sandefjord igjen blir blant de mest attraktive byene i Norge å etablere virksomhet i. Vi er gått fra å være nr. 25 i Nærings NM i 2004 — til å være på 124. plass
•Ÿ Vi må sørge for å få mer liv i sentrum. Altfor mange butikklokaler står tomme.
•Ÿ Vi må bli enda mer attraktiv som by slik at unge, kreative mennesker ønsker å flytte hit for å jobbe her. Da vil skatteinngangen også øke. Nå ligger vi under landsgjennomsnittet.
•Ÿ Vi må sørge for å tiltrekke oss enda flere som ønsker å starte sin egen bedrift.
Sandefjord trenger mange nye bedrifter, og vi trenger mennesker som er villig til å satse og skape arbeidsplasser. Vi trenger 200 arbeidsplasser per år i tiden som kommer.


Les hele innlegget i Sandefjords blad
.

Kilen brygge, våren 2007
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**