Målselv trenger et politisk skifte

Ordførerkandidat Austgard vil ha en bedre styring av Målselv, slik at kommunen kommer ut av Robek-lista og at politikerne og innbyggerne langt tidligere blir orientert om resultater og måloppnåelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Målselv trenger et politisk skifte

Etter 7 år på ROBEK lista, for få sykehjemsplasser, infrastruktur som forfaller, skoler med midlertidige lokaler og et kommunalt vegnett som er forsømt, er det behov for et politisk skifte i Målselv. Årsmeldinger og revisjoner av regnskapene, som blir nesten ett år gamle før de blir kjent, gir dårlige forutsetninger for styring og kontroll. Et akkumulert underskudd som startet i 2001 er videreført fra 2003.

Innbyggerne i kommunen velger selv hvilke politikere som skal ivareta styring og kontroll på sine vegne. Et ansvar som politikere ikke bare kan overføre til administrasjonen. Målselv Venstre er klar for å ta dette ansvaret og vi vil starte vårt politiske arbeid med å vektlegge en god planlegging og effektive styringsdokumenter.

Statlige muligheter for tildeling av ekstra midler til helse og omsorg, barnehager og skole, veier, næringsutvikling og kultur vil bli fulgt opp. Årsrapport og reviderte regnskaper skal foreligge til rett tid slik at innbyggere kan være orientert om den politiske måloppnåelsen.

Rolf Austgard
Ordførerkandidat for Målselv Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**