Minnearrangement 21. August Kl. 18.00

Søndag er det en nasjonalminneseremoni etter terrorangrepene 22. juli. I den forbindelse holdes et lokalt minnearrangement i Orkdal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Det var fylkesmannen som kom med forslaget om at det skulle holdes lokale minnemarkeringer i forbindelse med den nasjonale markeringa.
I Orkdal vil minnemarkeringa holdes på tusenårsstedet i Fannrem sentrum klokka 18.00

De som stiller med partilister under årets kommunevalg i Orkdal skal være til stede på minnemarkeringa.
— De politiske partiene har besluttet å gjøre minnemarkeringa enkel, sier Orkdal-ordfører Gunnar Lysholm. Vil se framover Ordføreren skal holde et innlegg på vegne av de politiske partiene.
— Det har vært nok snakk om tragedien i seg selv. På søndag vil vi heller legge vekt på framtida, sier Lysholm. Markeringa på tusenårsstedet er ikke en valgkampstart ifølge ordføreren.
— Noen partier starta valgkampen allerede sist helg. Noen avventer til helga, men arrangementet på tusenårsstedet kan ikke beskrives som en valgkampstart, sier ordføreren.
Oppfordrer til å komme
— Det viktigste for meg er at folk vil komme og være der sammen med oss. Det hadde vært hyggelig, sier Lysholm. Det vil bli musikkinnslag under minnemarkeringa, men hvem som skal underholde er fremdeles uvisst.

Teksten er hentet fra Avisa Sør Trøndelag.

Fannrem

Foto: NN

Orkdal Venstre håper så mange som mulig har anledning til å stille på dette.

Her er en artikkel fra Avisa Sør-Trøndelag i etterkant av markeringen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**