Stange Venstre viser vei!

Venstres ordførerkandidat Mirjam Engelsjord løftet fram kultur, eiendomsskatt og tettstedsutvikling på Stangedagene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Speakers Corner 2011

Foto: Stange Venstre

Fredag 19. august åpnet Stangedagene i Stangebyen. Og selv om regnet øste ned, var det godt humør blant politikerne som møtte opp på "Speakers Corner" utenfor Tingvold i regi av Stangeavisa. I Alle partiene fikk en treminutters appell i trukket rekkefølge, før det var meningen å ta en debatt.

– Biblioteket i Stange er kommunens viktigste kulturhus, sa Venstres ordførerkandidat Mirjam Engelsjord i sin appell. — Åpningstidene må utvides, ikke minst etter klokka 14 på fredager. Eiendomsskatten rammer sosialt urettferdig, så den vil Venstre redusere og på sikt fjerne. Og så må det satses skikkelig på skolen, miljøet, og på utvikling av tettstedene i Stange, Tangen og Bekkelaget, sa Engelsjord.

Godt humør i pøsregn

Regnet gjorde nok at oppmøtet ikke var overveldende til "Speakers Corner". Men det var godt humør blant de fremmøtte, og en god tone blant politikerne. Ordfører Nils Røhne "glemte nok" oppfordringen fra Mirjam Engelsjord om å nevne Venstre som et godt alternativ for AP-velgerne i sin appell, uten at dette ødela stemningen. Alle politikerne klappet til hverandres innlegg, og flere av politikerne la vekt på at årets valgkamp er spesiell og viktig etter 22.juli-angrepet. Flere la også ekstra trøkk i oppfordringen om å bruke stemmeretten.

Ann-Christin Kippersund Willumsen

Foto: Stange Venstre

Stange Rådhus hadde også langåpent denne fredagen for de som ville forhåndsstemme, og det vil bli flere slike muligheter fram til valgdagen. Stange Venstres leder, Ann-Christin Willumsen var blant de som benyttet muligheten denne kvelden.

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**