Vil ha Bybanen til Vågsbotn

Torsdag møttes lokale kandidater til debatt om utviklingen av Åsane. Tertnes-oppvokste Per-Arne Larsen representerte Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per-Arne

– Vi skal diskutere hvordan vi kan gjøre Åsane til et bedre sted å bo, men da må vi også diskutere hvem som skal gjøre dette. Jeg synes det er spesielt trist at byrådet har lagt ned bydelsstyrene, understreket Venstres 6. kandidat, og lovte:
– Venstre vil ikke bare gjenopprette bydelsstyrene, men gi innbyggerne reell råderett over de som representere dem ved å ha direktevalg til disse styrene. Bydelsstyrene bør få overført viktige oppgaver, og innbyggerne i Åsane er de som skal bestemme hvem som sitter i dette bydelsstyret.

Larsen trakk frem en av Åsane Venstres viktigste saker, nemlig at Bybanen må gå helt til Vågsbotn når den kommer til Åsane.

– Det er utrolig viktig at Bybanen går til Vågsbotn. Det holder ikke at Bybanen bare går til Åsane terminal, vi har et stort problem med nærtransport internt i Åsane, og Bybanen må være med på å løse dette. Da må den gå helt til Vågsbotn, understreket Per-Arne Larsen.

• Les mer om Venstres visjoner for Åsane her

Per-Arne Larsen_Åsanedebatt
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**