Olav Breivik

Olav Breivik (49), kandidat nummer 3 for Lier Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Olav Breivik

Foto: Privat

Hei, jeg heter Olav.

Jeg bor på flotte Meren i Lier med utsikt mot Sylling, bare et steinkast fra vakre Sjåstad kirke! Her bor jeg sammen med Katrine Kirkhorn (kone) og to barn (18 og 14 år). Den utvidede familien består av 3 hester og to katter. Jeg er utdannet økonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og jobber nå som HR-sjef i Veidekke Entreprenør AS, Region Spesialprosjekt (anleggsdrift). Har tidligere jobbet mange år i Dyno (sprengstoff) og for Mika (tunellbygging). Har også vært partner i firma innenfor organisasjon, utvikling og rekruttering.

Interesser: Allsidig og aktiv mosjonist; sommer og vinter. Liker å være med på det meste av aktiviteter. Akkurat nå er det både sykling på skogsbilveiene i Finnemarka og padling på Holsfjorden som gjelder. Har vært aktivt med i Speideren i mange år og har vært en del engasjert i skole, også som FAU-leder på ungdomsskolen.

Politikk: Aktiv i Venstre, og står på 3.plass. Venstre har 2 representanter i kommunestyret i dag. Etter valget tar vi sikte på å være 4! Vi trenger en motvekt til styringskåte politikere. "Folk først" er Venstres motto! Dette handler om å styrke lokaldemokratiet. At enda fler engasjerer seg i eget lokalmiljø. Vi ønsker en enda sterkere kommune (i forhold til statsmakta) og aktive smågrender. "Grønne Lier" er et fantastisk godt slagord! Ser på skolen som det viktigste navet i lokalsamfunnet. Skolen må være et treffsted for alle tider på døgnet. VI ønsker at Lier også skal være ei aktiv og god bygd for alle, også når barna våre overtar. Vi tror alle mennesker har noe positivt å bidra med, og at den som “har skoen på” selv vet best hvor den trykker ! Jeg tror Lier kan jobbe enda bedre og tettere med sine nabokommuner f.eks. for å legge til rette for Fjordbyen og offentlig kommunikasjon. Tror på enøktiltak og kortreist sunn mat. Det skal være både naturlig og økonomisk riktig å ta kloke miljøvalg for oss alle i det daglige!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**