Starter valgkampen i Indre Østfold

Lørdag begynner valgkampen igjen. Venstre deltar på felles valgkampåpninger i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Råde. Du kan møte 1. kandidat Per Magnus Finnanger Sandsmark på stand i Indre Østfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Helge Eek

– Nå er det viktig at vi står opp for demokratiet og tør å stå for det vi står for, samtidig som vi i respekt for de rammede etter terrorangrepet 22. juli må ha en tone som viser romslighet, ikke kappestrid, sier toppkandidat Per Magnus Finnanger Sandsmark.

Begynner i Indre Østfold
Østfold Venstres 1. kandidat deltar på stands i Askim lørdag fra klokken 12:00. Der kan du også møte de lokale kandidatene. Om det er godt vær besøker 1. kandidaten også Mysen der Eidsberg Venstre skal ha stand om været tillater det.

– Venstre er pådriver for bedre veier og kollektivtilbud som knytter fylket sammen. Vi arbeider også for et bredt skoletilbud i hele fylket. Det må vi vise velgerne i valgkampen, og valgkampen begynner på lørdag, sier Finnanger Sandsmark.

Raja på bokkafé
Venstrepolitiker Abid Q. Raja deltar på bokkafé på Askim kulturhus klokken 13:00 i regi av Kraftfestivalen. Dette arrangementet er gratis.

Tilstede i hele fylket
Venstre deltar på felles valgkampåpninger i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Råde. I Halden er det besluttet å utsette valgkampåpningen til 20. august i respekt av begravelse for en rammet av terrorangrepet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**