Unge kandidater til fylkestinget

Førstekandidat Roar Sollied (58) er som veteran å regne, men følges av to unge kvinner, som også vil inn på fylkestinget. Elin Sandvik (19) og Maria Serafia Fjellstad (29) er klare.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Topp tre Troms V

Foto: Venstre

-Jeg er glad for at vi har så unge og dyktige kandidater som kan bringe demokratiet videre, sier Sollied. Han har tro på at Venstre kan få inn flere nå. -Venstre manglet 140 stemmer sist for å få neste mandat og vi har fire nye kommunelister i år, sier fylkeslederen.

Elin Sandvik

Foto: Marius A. Hansen

Elin Sandvik fra Tromsø er den yngste i landet som har så høy plassering som nr 2 på ei fylkesliste for Venstre. Hun er fylkesleder for Unge Venstre. Elin var ferdig med videregående i vår og vil drive politikk og jobbe litt før hun starter på høyere utdanning. Hun er samtidig nr 4 på kommunelista.

Maria Serafia Fjellstad 3. kand Troms

Foto: RoSo

Maria Serafia Fjellstad fra Harstad har erfaring fra studentpolitikken. Hun er lege og har etablert seg med familie i hjembyen. Hun står er nr 3 på fylkeslista og 2 på kommunelista.

Arve Cruickshank LM 11

Foto: RS

På fjerdeplass følger Arve Cruickshank, en Venstre-veteran fra kommunestyret i Lenvik, som vil ha fylkestingsplass samtidig som han igjen er førstekandidat i hjemkommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**