Risør Venstres listekandidater 2011

Nominasjonsmøtet tok nødvendige grep for å sikre at Venstre får representasjon av begge kjønn i bystyret etter kommunevalget i 2011, sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen. I praksis vil det si at vi i motsetning til tidligere års har gitt stemmetillegg til de to første kandidatene på valglista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Risør trenger Venstre - og Venstre trenger DIN stemme!

Risør trenger Venstre – og Venstre trenger DIN stemme!
Foto: Jan Kløvstad

Ved å gi de to første liste kandidatene stemmetillegg sikrer vi at Risør Venstres ordførerkandidat Dag Jørgen Hveem blir valgt samtidig som vi sikrer at også Maria Aspesæter blir valgt. Nå kan vi jo i utgangspunktet ikke garantere noe, for det er jo opp til velgerne å avgi sin stemme til det partiet de mener vil gjøre en god jobb for Risør påpeker Henriksen. Venstre har i dag 4 representanter i bystyret og vi har tillit til at velgerne ser det gode arbeidet Venstre har lagt ned for Risør de siste fire årene og gir sin stemme til Risør Venstre ved høstens kommune- og fylkesvalg.

Risør Venstre har som mål at Dag Jørgen Hveem skal bli Risørs neste ordfører for valagperioden 2011-2015. Det kan velgerne best sikre ved at flest mulig av dem gir sin stemme til Venstre.

RISØR TRENGER VENSTRE – og Venstre trenger DIN stemme!

Se Risør Venstres valgliste her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**