Ære være Bylista

I Venstre er vi med på å ta æren for den fantastiske byutviklingen byen har gått gjennom de siste årene, men vi nekter å ta æren alene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Før 1995 var alle de etablerte partiene svært passive til det uføret Drammen hadde havnet i. Det manglet en retning fremover, visjoner og vilje til å rydde opp i byens miljøproblemer. Drammen Byliste var en logisk konsekvens av at hverken AP eller Høyre så problemene eller mulighetene. Det gjorde Bylista.

Venstre Logo Hamarøy Framtid Pike Optimist Sjarm Jente

Foto: ukjent

Positiv utvikling
Bylistas sjokkartede valgresultat i 95 og 99 var en alvorlig alarmklokke for både Høyre og AP. Ære være Bylista for på en god måte være med å styre Drammenspolitikken inn i rett spor. Bylistas tidligere eksistens har vært en av hovedgrunnene til den positive utviklingen byen nå høster fruktene av med Tore O. Hansen som ordfører.

Hjelpemotor

Det er rett og slett uredelig av Høyre og AP og hoppe bukk over dette når de skriver historie i sine valgmanifester.
Vi i Venstre har vært hjelpemotor og engasjert kopilot i transformeringen av Drammen.
Transformasjonen av Drammen er kun begynt. Vi har sett grunnstenene bli lagt, nå starter byggingen av det flotte huset. Drammen Venstre er klar for jobben.

Takk

Vi takker bylista for et positivt bidrag til å utfordre de etablerte partiene gjennom mange år. Nye Drammen Venstre overtar stafettpinnen og fortsetter kampen.
Drammen Høyre og AP bør i mindre grad se bakover i tid og ta æren for eller kritisere ting som er gjort. Løft hodet og se hvilke muligheter som ligger i denne fantastiske byen.
Valget dreier seg ikke om hva man har gjort de siste fire år, men hvilke visjoner man har for de neste fire.

Ståle Sørensen bystyrekandidat Drammen Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**