Glimt fra Elvestuens besøk i Møre og Romsdal

Venstrefolk i Volda, Ålesund , Kristiansund, Molde og Vestnes fikk lagt fram saker og presentert virksomheter innen utdanning, forskning, næringsliv og kultur for Ola Elvestuen da han besøkte fylket vårt i forrige uke. Glimt fra besøket i bilder og tekst følger her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

OE på Vestnes

Foto: RH

Volda Venstre og Ålesund Venstre hadde Høgskolene i Volde og i Ålesund som tema. Der ble innovasjon og nyskaping vektlagt, og gjort tilkjenne behovet for flere studieplasser.

Fra møtet på Vestnes 1.juli

Foto: RH

Kristiansund fikk presentert kulturaktører innen museum, musikk og kulturminnevern, samt presentert planer for nytt opera- og kulturhus, og besøk hos bedrifter innen olje- og oppdrettsnæring. Se egen hjemmeside.

Elvestuen i K. Delegasjon

Foto: KA

Molde hadde tema byutvikling og det ble besøk hos kommunalsjef. Reportasje i Romsdal Budstikke etter besøket. I Vestnes var det bedriftsbesøk på programmet, og reportasje i Vestnesbladet.

Besøket til Elvestuen ble, ble avsluttet med et fellemøte mellom Vestnes Venstre og valgkamputvalget i Møre og Romsdal Venstre. Møtet var lagt til Frivilligsentralen i Vestnes, et praktfullt sted der dugnadsinnsats og pågangsmot viste stor aktivitet.

Ola Elvestuen ga en god oppsummering fra sine besøk de tre dagene han hadde vært i fylket vårt.

Valgkamputvalget hadde deretter eget møte med planlegging av arbeidet fremover til valget. Elvestuen deltok med engasjement og gode råd.

Møre og Romsdal Venstre takker nestleder Ola Elvestuen for besøket 29. 6. til 1.7.11 og ønsker ham og resten av ledelsen i Venstre velkommen tilbake.

Frivilligsentralen på vestnes

Foto: RH

Omvisning på Vestbase

Foto: KA

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**