Vår ordførerkandidat

Os Venstre sin listetopp og ordførerkandidat har allerede erfaring som arbeidstaker, student og politiker. Her presenterer han seg selv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Jeg stiller som ordførerkandidat for Os Venstre ved kommende valg, som den yngste kandidaten i kommunen med mine 21 år. Jeg er heltidsstudent ved BI Bergen der jeg til høsten begynner på mitt andre år på Økonomi og Administrasjon, og jeg har i tillegg gått et år ved Universitetet i Bergen på Samfunnsøkonomi.

Politikk har alltid vært noe jeg har vært opptatt av, og jeg har vært medlem i Unge Venstre i mange år. Som en del av dette har jeg vært på skolering for ledertalent i Unge Venstre i Oslo, som en av syv i Norge. Her fikk vi opplæring av de fremste politikerne fra moderpartiet, samt fikk omvisning på Stortinget og delta på en del andre arrangement rundt i hovedstaden. Av arbeidserfaring har jeg jobbet i det lokale svømmeanlegget Osbadet i fire år, samt et år hos Lefdal som selger og et år hos Statoil.

Som den yngste ordførerkandidaten har jeg et spesielt fokus mot barn og ungdom i kommunen, og ønsker å ivareta deres interesser, både når det gjelder fritids- og utdanningstilbud. Os Venstre ønsker at de yngste i kommunen skal ha mulighet til å utvikle sine talenter uten at det skal koste for mye. Og vi ønsker å legge mest mulig til rette for at idrett og kultur for ungdom kan blomstre. Blant annet er utbyggingen av Kuventræ noe jeg har stor tro på. Det vil være viktig for idrettsmiljøet i Os i lang tid fremover.

Som ungdom er jeg naturligvis også opptatt at vi alle skal ha en god fremtid. Tidligere generasjoner har lagt godt til rette for oss på mange områder. Og de har skapt en del utfordringer som vi også må løse.

Stemmer du Venstre ved neste valg, gir du en stemme til et fremtidsrettet parti!

Jon Sivert sin valgkampside (trykk LIKER der):

Følg på Twitter

Jon Sivert Sundøy Rykkel

Jon Sivert Sundøy Rykkel
Foto: Stian Ingebrigtsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**