Ønsket å avsette midler til ny strandpromenade fra Flisvika til Randvik

Jan Einar Henriksen (V) ønsket å få fart på saker han mener kan bidra til at Risør fremstår som et enda bedre sted å bo. Da bystyret onsdag behandlet rådmannens rapport for 1. tertial fremmet like godt Henriksen forslag om å omdisponere ubenytte lånemidler til fremtidsrettede tiltak og ikke benytte midlene til nedbetaling av gjeld.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Med et fortsatt borgerlig flertall etter valget, har jeg stor tro på at disse tiltakene er ferdig innen relativt kort tid sier Jan Einar Henriksen (V)

Med et fortsatt borgerlig flertall etter valget, har jeg stor tro på at disse tiltakene er ferdig innen relativt kort tid sier Jan Einar Henriksen (V)
Foto: Venstre

Som nevnt under formannskapets behandling av saken ser jeg at det er fornuftig å nedbetale gjeld og det står jeg ved. Samtidig er det viktig at vi som lokalpolitikere i nedgangstider iverksetter nødvendige tiltak som vi mener kan bidra til å snu den negative befolkningsveksten i Risør etter 2002 sier Jan Einar Henriksen, som under bystyrets behandlindg av 1. tertial fremmet følgende forslag:

Post for avsluttede prosjekt og ubrukte lånemidler omdisponeres slik:
• 1 – Kr. 75.000 til investering av nytt materiell til lekeplassene ved Storgata (Hasdalen) og Kjæret.
• 2 – Kr. 200.000 til investering av 2 nye skilt ved E18 i forbindelse med avkjørsel til Risør.
• 3 – Kr. 2.000.000 til investering ved etablering av ny strandpromenade fra Flisvika til Randvikstranda
• 4 – Kr. 500.000 til investeringer av en fremtidsrettet aktivtetspark i Urheia
• 5 – Kr. 1.687.076,70 til investeringer i småbåthavner jf bystyrets sak 44/11

Nå ville ikke bystyret bli med på mine gode forslag, og det lever jeg godt med sier Henriksen, som er fornøyd med at et enstemmig bystyre vedtok å oversende de framlagte forslagene til behandling i formannskapet, for da er vi jo igang med den politiske prosessen og det er bra.

Politikk handler om å ville, og så lenge jeg vil noe positivt for Risør stiller jeg meg til disposisjon på Risør Venstres valgliste, men når jeg en gang ikke lenger vil noe, eller bare henger i “skjørtene” på administrasjon uten å fremme egne forslag, eller ikke tør å fremme forslag jeg ikke får medhold i, eller ikke lenger evner å tenke nye spennende tanker, ja da er jeg ikke lenger aktuell kandidat som lokalpolitiker sier Jan Einar Henriksen, som nå ser frem til en sommer uten alt for mye fokus på politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**