Sommerhilsen

Valgkampen er allerede i gang. Vi har hatt stand på Nordre hver lørdag i juni og vil også være på plass kommende lørdag. Neste uke er det Martna og da vil vi ha stand fra kl. 11- 19 tirsdag — torsdag. Valgbrosjyren er klar og fås på standen.
Oppfordrer alle til å komme innom oss i Nordre gt.!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Jon Gunnes

Foto: Cathrine Dillner Hagen

Mandag er det som kjent kick-off med Trine Skei Grande — på Rådhuset kl. 17.
Håper mange kommer for å la seg inspirere til å bidra i valgkampen, slik at Venstre gjør et godt valg til høsten. Antall representanter i Bystyret reduseres fra 85 til 67. Så skal vi opprettholde, og helst øke, vår representasjon må alle gode Venstrefolk mobilisere og trekke i samme retning! Hent brosjyren på stand, eller finn den på nettet; trondheim.www.venstre.no. Der finner dere også hele programmet for perioden 2011-2015. Snakk med venner og kjente om Venstre og Venstres politikk! Det er den viktigste oppfordringen nå, – og noe vi alle kan gjøre.

Venstres viktigste saker er skole, miljø, næring og velferd!

Ina Roll Spinnangr

Foto: Cathrine Dillner Hagen

Den offisielle valgkampåpningen skjer i Gåsaparken 15.august — nærmere info kommer senere.

Valgkampbudsjettet bruker vi på brosjyrer, en dyktig valgkampsekretær, som holder orden på møter og media innspill, og annonsekampanje.
Vi har ikke penger til å dele ut roser til hele byen, men vi slår et slag for grønne seigmenn og lokalt næringsliv. Seigmenn deles også ut på stand, så da er det enda en grunn til å komme innom.

Skulle noen ønske å bidra økonomisk til valgkampen vil alle bidrag, store eller små, bli mottatt med stor takk. Kontonr. til Trondheim Venstre er 4200.10.98823.

Petter Rønning

Foto: Cathrine Dillner Hagen

Eventuelle friske penger vil bli brukt til musikalsk underholdning på valgkampåpningen 15.aug., temamøter og kaffe/mat til standsmedarbeidere.

God sommer!

Hilsen Venstres tre toppkandidater
Jon Gunnes, Ina Roll Spinnangr og Petter Rønning

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**