Har Tom Gasmann mistet oversikten?

Jeg vet ikke hvilken planet kommunestyrerepresentant Tom Gasmann befinner seg på, men innlegget hans i DT 16. juni tyder på at den må ligge utenfor vårt solsystem. Dette er andre gang at Gasmann angriper meg og Venstre basert på påstander jeg aldri har kommet med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Rebekka Borsch

Rebekka Borsch
Foto: privat

Kronikken min om kommunenes vanskelige situasjon inneholdt ikke ett ord om barnefattigdom, bare sånn at det er sagt. Likevel tillegger Gasmann meg dette utsagnet, for så å vise til at resultatet av løftet mitt (som altså ikke finnes i kronikken) vil avle politikerforakt. Beklager, men jeg skjønner ikke hva han snakker om.

Etter litt grubling kom jeg på at en Venstrepolitiker i nabokommunen Hurum, Gunn-Torill Homme-Mathisen, har gått ut og krevd større innsats rundt barnefattigdom, et godt forslag for øvrig. Kan hende Tom Gasmann blander hennes utspill og min kronikk, i tillegg til at han ikke skiller mellom henne og meg? At han i så fall også blander Røyken kommune og Hurum kommune bør gi grunn til litt bekymring.

Når han på toppen av det hele prøver seg på hersketeknikk ved å påpeke at jeg har for lite politisk erfaring til å mene noe om kommunepolitikk, tillater jeg meg et lite spark tilbake: Kanskje på tide å gi seg når man er i ferd med å miste oversikten, Gasmann?

Rebekka Borsch, leder Røyken Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**