Venstre blir nøkkelen

Lørdagens lokalvalgsmåling viser at Venstre havner på vippen i bystyret. Dette viser at Venstre blir nøkkelen til et ansvarlig borgerlig styre i Fredrikstad etter valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Per E. Braseth-Ellingsen

Foto: Tommy Ødegaard

Vi er et borgerlig sentrumsparti som vil sørge for ansvarlig økonomisk styring av byen. Vi vil satse på skolen og næringsutvikling for å bedre levekårene og øke verdiskapingen. Et sterkt Venstre vil redusere eiendomsskatten på en måte som ikke raserer tjenestetilbudet, samtidig som vi betaler ned gjelden byen sliter med. Vi vil bygge fremtidens Fredrikstad langsiktig og sten for sten.

Det er velgerne som avgjør styrkeforholdet mellom partiene, som igjen avgjør hvem som blir ordfører. Venstre har sagt at for å få til løsninger som er til det beste for byen, er vi villige til å samarbeide med alle partier for å i størst mulig grad få gjennomslag for vår politikk. Ved ordførervalget og i budsjettforhandlinger vil vi først søke samarbeid på borgerlig side. Venstre er derfor partiet for deg som ønsker et økonomisk ansvarlig borgerlig styre som satser på skolen, næringsutvikling og miljøet.

Per E. Braseth-Ellingsen
Leder og 3. kandidat Fredrikstad Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**