Rolf Austgard er ordførerkandidat

Målselv Venstre lanserer lokallagslederen Rolf Austgard som ordførerkandidat. -Vi gjør denne arbeidsfordelingen siden jeg ennå ikke har vært i kommunestyret, sier førstekandidat Marthe Frette, som gjerne tar gruppelederrollen i ei stor Venstre-gruppe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Rolf Austgard

Foto: Vidkunn Haugli

-Jeg er klar, sier Austgard, som er bedriftsøkonom og ingeniør med lederutdanning fra Forsvaret. Han har hittil mest markert seg på helse og omsorg, forsvarsrelaterte saker og kommunal forvaltning og kontroll. Han er i dag første vara til kommunestyret og har møtte flere ganger i løpet av de siste fire årene.

Marthe Frette

Foto: Roar Sollied

Marthe Frette, som jobber ved Bardufoss Høgtun vgs, står foreløpig uten politikererfaring. -Jeg skal ta et skritt om gangen, og vi er enige om en arbeidsfordeling som passer meg litt bedre nå, sier Frette. Begge toppkandidatene er kumulerte i tillegg til Janne Karin Stevold.

Stor bredde

-Målselv Venstre har stor bredde på lista, som er den lengste ved valget, sier lokallagslederen og viser blant annet til at veteranen Vidkunn Haugli er på honorær sisteplass mens Roar Sollied, som er fylkeslistetopp og fylkesleder, står på fjerde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**