Oslomarkas Fiskeadministrasjon er vinner av miljøprisen 2011!

I forbindelse med Oslo Venstres tradisjonelle sommerfest den 5.juni, ble miljøprisen 2011 tildelt Oslomarkas Fiskeadministrasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Under Oslo Venstres sommerfest på miljødagen den 5.juni, kunne Odd Einar Dørum, på vegne av juryen, fortelle et spent forsamling at vinneren av årets miljøpris 2011 ble Oslomarkas Fiskeadministrasjon.

– Årets prisvinner får prisen for sitt utrettelige arbeid over lang tid siden den ble opprettet i 1936, kunne Dørum fortelle.

– Årets prisvinner har lenge vært en godt bevart hemmelighet som i de siste årene har gjort en uvurderlig innsats for Stor-Oslos barn og unge.

– Årets prisvinner får prisen for sin jobb med å lære barn og unge om fisk og fiske i Oslomarka.

– Årets prisvinner får prisen for sin respons da Akerselva ble forgiftet og hvor de umiddelbart gikk i gang med å bygge opp igjen dyrelivet uten å vente på at politikere og byråkrater.

– Årets prisvinner er en representant for klassisk naturvern og en ideell organisasjon.

– Vinneren av Oslo Venstres miljøpris 2011 er Oslomarkas Fiskeadministrasjon, kunne jurymedlem og prisutdeler Odd Einar Dørum fortelle til stor applaus fra de fremøtte.

Daglig leder Bjørn Torp hadde møtt opp for å motta prisen på vegne av vinneren.

-Det betyr mye for oss å motta denne prisen fra Oslo Venstre, kunne Bjørn Torp fortelle.

– Vi har ikke alltid vært så flinke til å markedsføre oss mot befolkningen, og kanskje kan det skyldes at flere av våre 220 aktive ønsker å verne om sine favorittfiskevann, fortsatte Torp til humring fra salen.

– Forhåpentligvis kan denne prisen bidra til at flere mennesker får vite om OFA og fiskemulighetene i Oslomarka, og ikke noe vil glede oss mer, avsluttet Torp.

Oslo Venstres Miljøpris 2011

Foto: Carl Støylen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**