Bli med på laget!

Vi inviterer deg til å bli med på laget og jobbe videre for et liberalt Tromsø og Troms.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


18 folkevalgte, 240 medlemmer
På alle nivåer i Troms-politikken gjør Venstres 18 folkevalgte en stor innsats for viktige Venstre-saker. Vi har to fylkestingsrepresentanter, en byråd, to varaordførere og til sammen 16 kommunestyrerepresentanter.

I tillegg gjør mange av våre 240 medlemmer en formidabel innsats i sine lokallag, i utvalgsarbeid og i tillitsverv innenfor partiet.

Venstre trenger deg!
Likevel kan jobben alltid gjøres bedre. Derfor ønsker vi å ha deg med på laget!

Venstres medlemmer og Venstre er to sider av samme sak. Medlemmene er partiet. Flere medlemmer betyr flere saker, flere forslag og bedre politikk. Ved å melde deg inn får du mulighet til å delta i utformingen av Venstres politikk, du får treffe sentrale Venstre-politikere og du får informasjon om arbeidet i partiet.

Meld deg inn
Du kan melde deg inn på denne siden: https://www.venstre.no/skjema/innmelding/

Gi ditt bidrag
Vi har en relativt lav medlemskontingent for å gi alle som ønsker det mulighet til å delta i partiets arbeid.

Hvis du har mulighet kan du bidra ytterligere ved å gi et bidrag til valgkampfondet. Venstre tar ikke imot bidrag fra lobbyorganisasjoner, slik andre partier gjør. I stedet er Venstres valgkamp finansiert ved hjelp av bidrag fra enkeltpersoner som har tro på politikken vår.

Det gjør oss litt fattigere enn de andre partiene. Til gjengjeld kan Venstres velgere føle seg sikker på at Venstre fører en politikk som er uavhengig av særinteresser. Gi ditt bidrag her eller overfør penger til: 4776 15 66039

Kontakt oss!
Både medlemmer og andre inviteres til å ta kontakt med spørsmål eller innspill i aktuelle saker. Send en e-post til Irene Dahl eller Roar Sollied eller ring Tromsø V på 928 99 857 eller Troms Venstre på telefon 90 61 23 24.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**