Siste valgkampkursing

Den siste valgkampkursingen, også kalt Lokalpolitisk nettverk, i Kongsberg 27. – 28. mai. Venstres leder Trine Skei Grande var en av to kursledere. Litt mannefall fra Hurum og Røyken, men Hurums førstekandidat Gunn-Torill Homme Mathisen og Røyken Venstres tredjekandidat Tore Hogstad var på plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Trine Skei Grande tok for seg Venstres hovedpolitikkområder.

Trine Skei Grande tok for seg Venstres hovedpolitikkområder.
Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Diskusjonene var mangfoldige, stemningen høy og programmet tett da toppkandidater fra Buskerud, Vestfold og Telemark var samlet i til siste runde av Lokalpolitisk Nettverk. Temaet for skoleringshelgen var “Klar for valgkamp”.

Mye nyttig lærdom ble tatt med hjem. Alle Venstres politiske hovedsaker hadde fokus og i parallellsesjoner kunne kunne man velge forskjellige organisatoriske tema, råd og tips, medietrening og mye mer — og det ble diskutert mye politikk!

Venstreleder Trine Skei Grande var inspirerende og hjertelig tilstede og ledet kurset sammen med Kjartan Almenning fra Venstres hovedorganisasjon.

I mediekonkurransen “Beste oppslag i lokalavis” kom Gunn-Torill Homme Mathisen på andreplass med førstesideoppslaget i Røyken og Hurums Avis
Fattigdommen øker dramatisk i Hurum.

All intern informasjon, presentasjoner og notater er lagt ut på Venstres interne nettverk Venstre Pluss. Der er det en egen mappe som heter "Lokalpolitisk nettverk 2011" under mappen "Organisasjon". Ta kontakt med [email protected] om du ikke har tilgang.

Gunn-Torill Homme Mathisen og Tore Hogstad

Gunn-Torill Homme Mathisen og Tore Hogstad
Foto: Hurum Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**