Feilskjær av Statsministeren

Det er med stor forbauselse vi registrerer at Statsminister Stoltenberg vil fremme forslag om å sende narkotikalangere ut i distriktene for å redusere narkotikasalg i Oslo. Dette må da være det reneste tøv, sier en oppgitt Terje Soløy i Finnmark Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


-Jeg visste ikke at velutdannede mennesker kunne finne på å foreslå noe så dumt, sier fylkeslederen i Venstre, og legger til at Statsministeren neppe har tenkt igjennom konsekvensene dette vil medføre. Narkotikaproblematikken er stor nok som den er, også i distriktene. Små kommuner sliter med å få endene til møtes, og på toppen av det hele vil altså Regjeringen nå desentralisere problemene i de største byene.

-Statsminister Stoltenberg er utrolig naiv, dersom han tror narkotikatrafikken blir redusert ved å flytte langerne ut i distriktene, og jeg håper inderlig at et slikt forslag faller, sier Soløy.

-Omsetning av narkotika er en kriminell handling, og kriminelle må enten sendes ut av landet, eller rett i fengsel sier lederen i Finnmark Venstre til slutt, og lurer på om forslaget fra Statsministeren er en del av AP sitt program for det kommende valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**