Varm velferd når du trenger det

Vi mener et velferdssamfunn måles etter hvordan vi tar vare på de svakeste. I Norge er det ikke lenger viktigst å gi mer til alle, men å hjelpe enkeltmennesker som trenger det.
Historiene om alle som ikke får de helsetjenestene de trenger er for mange. Det gjelder eldreomsorg, psykiatri, rehabilitering og tilbudet til rusavhengige. Venstre vil ha mer velferd der du bor, og at langt flere helse- og omsorgstjenester skal utføres lokalt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Gi din stemme til Steinar Gundersen og Risør Venstre.

Gi din stemme til Steinar Gundersen og Risør Venstre.
Foto: Jan Einar Henriksen

Vi vil gi hjelpen nærmest mulig den enkelte borger og pasient. Det er nødvendig for å få bedre omsorg og verdighet for alle. Dette krever sterkere og større kommuner, sterkere lokaldemokrati og mer lokalt ansvar.

I Venstre er vi mer opptatt av om velferdstjenestene er gode, enn av hvem som utfører dem. Vi har ikke som mål å bruke private tjenester i alle sammenhenger, men det finnes en rekke ideelle organisasjoner og private institusjoner som gir gode omsorgstjenester. Disse gir et verdifullt bidrag til den norske velferdsstaten.

Steinar Gundersen er Risør Venstres 4. kandidat ved kommunevalget 12. september 2011. De øvrige kandidatene finner du på vår oversikt i menybildet på vår hjemmeside.

• Gi din stemme til Steinar Gundersen og Risør Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**