Dagens Stange Venstre-kandidat: Margrethe Krogsrud

Jeg har bestandig stemt på Venstre, helt fra tiden på folkehøyskolen med Altautbyggingen i fokus. Så da faller det helt naturlig å heise flagg for Venstre. Vi trenger et miljøvennlig parti som søker innflytelse og som ønsker en borgelig styring av Stange kommune. Det personlige initiativ må støttes opp om og ikke dyttes ned i starten ved etableringen av bedrifter. Dette står ikke i motsetning til en sterk offentlig sektor ,men bør komme i tillegg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Margrethe Krogsrud

Foto: Stange Venstre

Jeg ønsker meg et borgelig flertall i kommunestyret. Videre er jeg selvfølgelig opptatt av skole, jordvern, integrering av flyktninger og ikke minst samhandligsreformen som er på trappene. Kommunene skal jo få mer ansvar med mer midler. Men det er ekstremt viktig at de pasienter som skal behandles ute i kommunene får en like god behandling der som de ville fått på et sykehus. Siden jeg er bioingeniør arbeider jeg med prøvetaking og analysering i sterkt kontrollerte former når det gjelder kvalitetssikring bl.a. Jeg er ikke i tvil om at det for mange eldre pasienter ville være mye bedre og få behandling for ” vanlige” infeksjoner på sykehjem istedenfor og bli fraktet til sykehus med innleggelsesrutiner og mange nye mennesker å forholde seg til. Men vi må bruke den tiden vi trenger for å etablere et likeverdig tilbud til pasientene ute i kommunen.
Til slutt må nevnes at fysisk aktivitet med etablering av sykkelstier for skolebarna våre også ligger meg på hjertet.

Jeg trives i Stange siden jeg føler at jeg bor blant “mine egne” som noen har uttrykt det før meg. Jeg er vokst opp på gård, kjenner godt til potetplukking og jobbing i alle skoleferier hos Johnsen på Stange.
Masse fysisk aktivitet har jeg fått med meg og nå ligger veiene ypperlig tilrette for sykkelturer med andre jenter på hjul. Og det er noe med alle luktene som kommer i mai som binder meg enda sterkere til bygda mi. Så jeg bor her jeg vil bo med min familie og har det som plommen i egget!

Mine favoritter er nypoteter fra egen avling med meierismør og spekemat og øl. Min favorittserie i vinter har vært engelske”Nye triks”. ” De udødelige” av Ketil Bjørnstad er en meget god bok.
Mine kjære må nok være mine favoritter hos homo sapiens!

En blomst fortjener de som har brøytet skiløyper til oss i vinter ! Videre synes jeg Arne Haugsveen fortjener en blomst fordi han fortsatt arbeider tross høy alder og tar imot meg med et smil hver gang jeg kommer innom verkstedet.

Klikk her for å komme til forsiden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**