Programarbeid med engasjement

Medlemsmøtet i kveld 24.mars hadde programarbeid som hovedsak. Alle kandidater på lista til kommunevalget var spesielt invitert. Lista vår er nå vel i havn med 51 kandidater! Blant de fremmøtte var det stort engasjement om emner, enkeltsaker og om formidling av vår politikk. Neste uke møtes representanter for Averøy og Kristiansund i programmøte om felles saker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Venstre

Foto: RH

Til kveldens møte var utkast til program sendt ut på forhånd. Mye skjer for tiden innenfor flere saksfelt. Prosessen fortsetter derfor i programarbeidet.

Den siste uka har det vært mange møter som har gitt inspirasjon til standpunkt i Venstre sitt program. Både Pål og Ragnhild har deltatt på Samferdselskonferansen og på Samferdselsmøte i regi av KOM Vekst. Gruppelederne møtte i går politiet i et møte om alkoholpolitikk. Innfartsveikomitéen jobber frem sitt forslag der Venstre vil være tydelig i sin tilbakemelding. Høgskole er tema for tiden, og det engasjerer Venstre. Lokalpolitisk nettverk sist helg ga ny kunnskap og inspirasjon. Til uka er det møte i Forum for kultur og næring der Kulturplan for Kristiansund kommune blir tema for tilbakemelding. En sak under arbeid der Venstre er sentral.

Allerede neste uke møter flere av oss på Averøy Venstre sitt programrådsmøte. Kristiansund og Averøy har som sønske å samarbeide om noen saksområder til høstens program

Og like etter, 1.og 2. april er det Landsmøte i Venstre!

Neste medlemsmøte i Kristiansund Venstre blir 12.april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**