Ny runde med valgkampskolering

Sist helg deltok ca. 50 lokalpolitikere på den tredje lokalpolitiske nettverkssamlingen (LPN) for skolering før høstens valg. Vestfold stilte med 18 deltagere fra 9 ulike lag i fylket. Stedet var denne gangen Comfort Hotel Union Brygge i Drammen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


I likhet med tidligere LPN-samlinger var det også lagt opp til en felles samling med partifeller fra Buskerud og Telemark i Drammen 18.-19. mars.

Fra LPN-samlingen i Drammen

Fra LPN-samlingen i Drammen
Foto: Karin S. Frøyd

Under samlingen ble Venstres nye slagord "Folk først!" introdusert.

Denne samlingen tok spesielt for seg områdene næring og skole, og med fokus på Venstres hovedbudskap innenfor disse viktige politikkområdene.

Etter gjennomgang av hovedbudskapet var det også satt av tid til gruppearbeid. Dette er verdifullt fordi det gir deltagerne anledning til diskutere politikk og komme fram til lokale saker som vi vil fronte i valgkampen.

Som innledere fra Venstres Hovedorganisasjon stilte Terje Breivik, Jan-Christian Kolstø og Hans Antonsen.

Det er ellers gledelig å se at medlemsveksten i Venstre også resulterer i at det var flere nye deltakere på denne LPNN-samlingen.

 Ivrige elever på skolebenken, fra v. Elin Tveter, Karin Virik og Karin S. Frøyd

Ivrige elever på skolebenken, fra v. Elin Tveter, Karin Virik og Karin S. Frøyd

-Ja, det er viktig for oss som skal være aktive i valgkampen at vi skolerer oss, uttalte Elin Tveter, som skal være valgkampleder i fylket.

Helgens LPN-samling hadde også en oppsummering av den fylkesvise mediekonkurransen, medietrening og oppsummering av listestillinga i våre tre fylker.

I mediekonkurransen kom for øvrig både Vestfold Venstre og Sandefjord Venstre til finalen og endte på hhv. 3. og 4. plass. Vinner av konkurransen ble denne gang Drammen Venstre.

Neste samling i Lokalpolitisk Nettverk er 27. og 28. mai på Kongsberg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**