Forstå, engasjer deg og påvirk!

Vi inviterer til kurs i offentlig sektor 17. mars på rådhuset i Tønsberg. Hør Dag N. Kristoffersen, Aina Dahl og Kåre Pettersen! Kurset er relevant for alle listekandidater og Venstrefolk som ønsker å forstå offentlig sektor bedre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Tid: kl. 17.30-21.00
Sted: Bystyresalen på rådhuset i Tønsberg

Temaer:
– Lokal administrasjon og politikk v/Dag N. Kristoffersen
– Kommuneloven
– Inntektssystemet
– Lokalt selvstyre eller statlig styrt tjenesteproduksjon?
– Fylkeskommunens rolle og oppgaver v/Kåre Pettersen og Aina Dahl

Påmelding til [email protected]. Kurset er gratis.

Dag N. Kristoffersen har en bred erfaring, både som faglig leder og høgskolelektor ved Senter for journalistikk ved Høgskolen i Bodø, informasjonsdirektør i Vestfold fylkeskommune, politisk redaktør i Tønsbergs Blad og som ansvarlig redaktør i Laagendalsposten og Gjengangeren.
Dag N. Kristoffersen er utdannet cand.polit. med hovedfag i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Aina Dahl fra Tønsberg er medlem av fylkestinget i Vestfold. Hun er en aktiv politiker, og har hatt en rekke verv i Tønsberg Venstre og i ulike utvalg og styrer innenfor lokalpolitikken i Tønsberg og Vestfold, og blant annet vært nestleder i Vestfold Venstre og Norges Venstrekvinnelag.

Kåre Pettersen fra Vear er også medlem av fylkestinget i Vestfold, og er en aktiv politiker. Han er i dag gruppeleder for Venstres gruppe i kommunepolitikken og leder av det faste utvalget for plansaker samt Hovedutvalget for miljø og kommunalteknikk.

Plakat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**