NOMINASJONSMØTE!

Ålesund Venstre har den glede å innkalle til nominasjonsmøte onsdag den 9. mars, 18:30 på biblioteksalen i 3.etg på rådhuset.!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


INNKALLING TIL NOMINASJONS- OG MEDLEMSMØTE I ÅLESUND VENSTRE!

Etter et givendes og vel gjennomført fylkes- og nominasjonsmøte i Molde 12. og 13. februar dette år, hvor vi etter et veldebbatert program endte opp med valg av representanter til Møre og Romsdal Venstres fylkestingliste til Kommune- og fylkestingsvalget 12. september i år.

Vi har utvilsomt satt alle våre krefter i sving, for etter to valgomganger klarte vi å få vår leder, og bystyrerepresentant, Kirsti Dale, inn på en velfortjent 4. plass.

Vår ungdomspolitiker, Steffen Falkevik ble satt opp på en 9. plass på fylkestingslista, og vil nok kjempe hardt om han skal kunne kapre en plass for Venstre på Fylkestinget.

Men med en god valgkamp, og på oppfordring til alle stemmeberettigede om å også benytte seg av fylketingsvalglistene, skal vi utvilsomt, som det største lokallaget og den største kommunen i MR, klare å få en god del stemmer og få minst en av Ålesunds kandidater inn på Fylkestinget!

I den anledning er det også viktig at vi gjør et godt kommunevalg for Venstre til Ålesund Bystyre, og at vi klarer å finne frem til kandidater som vi vet vil gjøre en god innsats for partiet Venstre og ikke minst for byen vår.

Med dette kalles det inn til Nominasjons- og Medlemsmøte i Ålesund Venstre.

Nominasjonskomiteens forslag til liste vil bli publisert på nettsiden, og sendt ut på e-post!

Onsdag 9. mars 2011

Sted; Biblioteksalen, 3.etg. Rådhusets lavblokk.
KL. 18:30!

Styret i Ålesund Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**