Odd Einar Dørum til Eidsfoss

Mandag 21. mars har du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Eidsfoss flotte historiske bygninger og høre Odd Einar Dørum fortelle om Venstre og partiets hovedsaker i politikken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Odd Einar Dørum

Odd Einar Dørum
Foto: Kåre Pettersen

Vestfold Venstre inviterer til åpent møte mandag 21. mars kl. 18:00 på idylliske Gamle Eidsfoss Kro midt i Eidsfoss.

Gamle Eidsfos – et av Norges best bevarte industri- og jernverkssamfunn, grunnlagt i 1697 og med 25 verneverdige bygninger fra den gamle tida – særegent postkontor, dampbåt, industrimuseum, kro og hovedgård og med Norges eldste landhandel i drift.

Selv om Venstre, som Norges eldste parti, ikke kan vise til en like lang historie som Eidsfoss, er det allikevel en historie bak Venstres mange sosiale reformer tidlig på 1900-tallet.

Hof er en av de to kommunene i Vestfold hvor Venstre ikke fikk på plass liste ved kommunestyrevalget for fire år siden. Vi vet ut fra Stortingsvalgsresultater at det er sympatisører og

Gamle Eidsfoss Kro

Foto: Gamle Eidsfoss Kro

velgere i kommunen, og vi skulle gjerne gitt Hofs innbyggere mulighet til å kunne velge Venstre ved kommunestyrevalget 12.september.

Er du interessert i å vite mer om Venstre, er det bare å krysse av mandag 21. mars i kalenderen. Vi skal love en interessant kveld sammen med Odd Einar Dørum, hvor vi byr på enkel servering.

For mer informasjon kontakt Hilmar Flatabø, leder Vestfold Venstre, mobil 416 51 521 eller Kim Hjardar, mobil 926 55 850.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**