Kriminalitet forsvinner ikke bare fordi vi registrerer alt!

Ordene falt i Trine Skei Grandes tale til årsmøtet i Vestfold Venstre sist fredag, og var en av flere kommentarer knyttet til regjeringens ønske om å innlemme Datalagringsdirektivet i norsk lovverk. Det var for øvrig en svært engasjert Venstreleder som åpnet årsmøtet i Holmestrand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Trine Skei Grande på årsmøtet

Trine Skei Grande på årsmøtet
Foto: Kåre Pettersen

I sin tale til de 50 frammøtte kom hun inn på flere av Venstres merkesaker. Situasjonen i Egypt ble også belyst, og det er svært viktig at vi støtter de demokratiske prosessene vi nå ser folket ønsker seg i flere av landene i Nord-Afrika og Midtøsten.

— For Venstre vil alltid mennesket stå i sentrum, sa Trine og fortsatte: – Vi vil aldri støtte uttaleser som går i retning av at nå må noen stå opp for reglene.

En lydhør forsamling fikk også høre Venstres leder komme inn på områder som miljø, skole, velferd og innovasjon.

 Fra møtesalen under årsmøtet

Fra møtesalen under årsmøtet
Foto: Kåre Pettersen

-Det er et aldri så lite tankekors at 60.000 dansker i dag lever av vindkraft, mens vi i Norge er "snille i klassen" og kjøper oss ut vår miljøkamp med penger til regnskog i Brasil.

Norge må i mye større grad investere i forskning og utvikling til miljø innenfor egne grenser. På den måten kan vi få fram en ny framtidsrettet næring og mange arbeidsplasser.

Trine Skei Grande kom i sin tale også inn på den kommende valgkampen og Venstres mange nye muligheter rundt i kommune-Norge.

—Vi innleder årets Landsmøte 1. april, og ingen ting hadde vært mer inspirerende enn at vi ved fristen for innlevering av lister kvelden før, hadde satt en ny rekord med hensyn til antall lister.

I år bør enda flere innbyggere i landets 430 kommuner få mulighet til å stemme sosialliberalt den 12. september!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**