Hobøl Venstre krever satsing på Ringvoll

I forslag til ny kommuneplan for Hobøl er utbyggingspotensialet på Ringvoll redusert fra 120 boliger til 25 i kommuneplanperioden, som går frem til 2022. – Dette er altfor tamt! kommenterer Synnøve Ihlebekk og Simen Saxebøl i Hobøl Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


– Grunneierne på Ringvoll er positive med tanke på å utvikle områdene. Da blir det meningsløst å kutte ned antallet på denne måten. Flere boliger er akkurat en slik vitamininnsprøytning som Ringvoll trenger. Dette vil gi et bedre grunnlag for skolen spesielt og lokalsamfunnet generelt.

Så vel eksisterende kommuneplan som dette nye forslaget har som mål at Ringvoll skal være et "naturlig sentrum i sør". – Dette må vi ta på alvor, og gi rom for en utbygging som monner, forklarer Ihlebekk og Saxebøl. – Vi i Venstre vil møte utfordringene i kommunen med å være offensive, istedenfor å stå rolige og se på at barnetallene på Ringvoll synker.

Hobøl Venstre vil allerede på første møte i kommuneplanutvalget, onsdag 26.1., flagge sitt syn. De vil så levere høringsuttalelse i høringsperioden som går frem til 21. mars. — Deretter blir det å jobbe for å få tilstrekkelig støtte i kommunestyret før den endelige egengodkjenningen senere i år, sier Ihlebekk og Saxebøl.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**