Årsmøtet i Oslo Venstre, 12.-13.februar på Håndverkeren

Oslo Venstre avholder sitt årsmøte for 2011 på Håndverkeren i Rosenkrantzgate 7, lørdag og søndag den 12.-13.februar. Sakspapirene er nå tilgjengelige.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Velkommen til årsmøtet i Oslo Venstre.

Møtet finner sted:
Håndverkeren konferansesenter, Rosenkrantzgate 7 (over gaten for Hotel Bristol)
lørdag 12. og søndag 13. februar
Kl. 10.00 — 19.00 lørdag og 10.00 — 14.00 søndag

Første utsending med sakspapirer er sendt ut i posten til delegater og varadelegater.

Dersom du lurer på noe i forbindelse med årsmøtet, kan du kontakte sekretariatet på telefon 22 40 43 73, eller e-post: [email protected].

Sakspapirer:
-Andreutkast til bystyrevalgprogram for Oslo Venstre (last ned pdf)
-Endringsforslag til programmet (last ned pdf)
-Kjøreplan for møtet (last ned pdf)
-Innkalling til årsmøtet (last ned pdf)
-Forretningsorden (last ned pdf)
-Sakliste (last ned pdf)
-Valgkomitèens innstilling til lm-delegater (last ned pdf)

Årsmøtemiddag

Middagen etter møteslutt på lørdag har lange tradisjoner, og er en fin anledning til å bli bedre kjent med partikolleger i en uformell sammenheng. I år finner arrangementet sted på restauranten "Sosialen" i Møllergata 13, rett over gaten for Venstres Hus. "Sosialen" drives av Venstre-medlem Erkan Harmankaya.

Deltagelse på middagen forutsetter påmelding — send en e-post til [email protected] dersom du vil delta.

Maten koster kr. 350,- per person. Dette dekker forrett, hovedrett (velg fisk eller kjøtt) og dessert, drikke kommer i tillegg. Betaling for middagen finner sted ved registreringen før møtets start lørdag. Ved betaling mottar du en middagsbillett. Denne benyttes som adgangstegn i restauranten. Har du spesielle behov eller allergier så vær vennlig å opplys om dette ved påmelding.

Meny:
– Forrett : Kamskjell med blomkålpuré og nøttesmør.
– Hovedrett fisk : Kveite med selleripuré, aspargesbønner, steinsoppsaus og stekte poteter
– Hovedrett kjøtt : Hjortemedaljong (samme tilbehør som er til fisken)
– Dessert: Pannacotta med bærcoulis.

Velkommen til en hyggelig årsmøtemiddag!

Møtet er åpent for alle, velkommen skal du være!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**