Tredobling av besøkstallene

Besøkene på hjemmesiden vår i januar er mer enn tredoblet sammenlignet med tallene fra i januar i fjor.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Statistikk, pil opp

Foto: Microsoft

Årets første måned har knust alle månedsrekorder hva angår besøkende på hjemmesiden vår. Vi har tre og en halv gang så mange besøkende på nettsiden vår i januar som vi hadde på samme tid i fjor, og tallene for januar var mer enn dobbelt så bra som den nest beste måneden noensinne.

Dette er gledelig når vi nå går inn i et valgår, og vi håper oppturen fortsetter!

Fem på topp
De mest populære sakene denne måneden har vært to artikler om Kongsvingerbanen: Vil ha tog mot Oslo hver halvtime og Vil konkurranseutsette Kongsvingerbanen.

Disse var tett fulgt av årsmøtets innstilling til nominasjonskomiteen og vårt utspill om energi- og klimaplan. Også årskavalkaden har vist seg å være populær.

Derfor øker vi
Økningen i besøkende har flere årsaker. En del av den formidable økningen i januar skyldes at nettansvarlig har markedsført og lenket til nettsiden på Liberal, Twitter og egen blogg.

I tillegg har nettsiden blitt oppdatert mye hyppigere enn tidligere, med 15 nettsaker i januar i år mot 3 i fjor. Det har en stor betydning, ikke minst siden mange av de besøkende kommer via direkteadresse/bokmerke.

En del finner også veien hit via søketjenester som Google. I januar var de mest populære søkeuttrykkene “hilde schjerven” og “sesselja bigseth”.

Hvordan kan vi bli enda bedre?

Blomst

Foto: Venstre

Synes du nettsiden vår kan bli bedre? Er det noe du savner eller gjerne vil se mer av?

Send gjerne inn forslag og innspill til nettansvarlig Sesselja Bigseth: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**