Besøkstallene øker

Statistikk for januar 2011 viser at det ikke bare er partibarometeret som når nye høyder for Venstre, også besøkstallene for Risør Venstres hjemmeside www.risor.www.venstre.no når nye høyder med en soleklar toppnotering i besøkstallene for januar 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Besøkstallene for Risør Venstres hjemmeisde er økende

Besøkstallene for Risør Venstres hjemmeisde er økende
Foto: Jan Einar Henriksen

Stadig flere tar seg en daglig tur innom www.risor.www.venstre.no for å få med seg nyheter fra Risør sett med Venstres øyne, og det er svært gledelig.

Venstres lokalpolitikere har siden hjemmesiden ble opprettet i 2007 jobbet jevnt og trutt for å få opp besøkstallene og vi registrerer at stadig flere legger til en direkte link til Risør Venstres hjemeside for å få med seg oppdaterte og dagsaktuelle nyheter og aktuelt politisk stoff fra Risør.

Flere av tilbakemeldingene viser at mange ser på Risør Venstres hjemmeside som et talerør for de borgerge partiene i Risør og som et klart supplement til lokalavisen!

Risør Venstre opplever også at stadig flere kommer med tips og hint om hendelser som skjer i lokalmiljøet og opplever det som en tillitserklæring at flere tar opp problemstillinger og utfordringer med Venstres politikere i håp om å finne en løsning.

Bli medlem i Risør Venstre her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**