Anmelder søppeldumping

Nok en gang blir man møtt av hensatt søppel i Klæbu. Ved friluftsområdet/fiskeplassen ved Tanemsbrua har noen satt igjen et stort lass med møbler og brunevarer. Lasset er gjemt delvis bak doen på stedet. Klæbu Venstre har tidligere dokumentert flere små og store søppelplasser i Klæbu der avfall bare settes igjen av både bedrifter, prosjekter og privatpersoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
Anmelder søppeldumping

Foto: Einar Skei

– Det må en holdnings- og kulturendring til for å få bukt med dette. Til daglig leder jeg friluftsteamet i Sentrum barnehage, og vi bruker naturen i Klæbu aktivt. Dessverre møter barna stadig på avfall i skogen. Ut fra de mengdene vi finner kan det virke som om det er en kultur som har etablert seg over tid, men vi kan ikke godta at friluftsområdene våre skjemmes ut av skrap og skrot. I løpet av kort tid vil jeg anmelde dumpingen ved Tanemsbrua til politiet, og håpet er at de kan finne spor av hvem som står bak, sier Paal Christian Bjønnes.
Klæbu Venstre mener kommunen må ta tak i problemene og sørge for opprydning både på offentlig og privat eiendom. Aller helst på forsøplers regning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**