Endelig – reguleringsplan for sandtaket på Verket

I 2008 etterspurte Venstres Geir Stave gjennom en interpellasjon en reguleringsplan for sandtaksområdet på Verket. Beskjeden da var at dette var en av mange saker som lå på vent i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Verksryggen, sandtaket på Verket

Verksryggen, sandtaket på Verket
Foto: Tove Kristiansen

Nesten tre år senere legges varsel om videreføring av tidligere igangsatt planarbeid ut på høring. Det forventes at reguleringsplanen kan legges fram for kommunestyret for endelig godkjenning før sommeren 2012.

Planarbeidet ble opprinnelig igangsatt på 90-tallet. Det har tidligere vært lagt ut flere forslag til utvikling av området til høring. Varsel om videreføring består av et forslag til planprogram som både beskriver forutgående prosess og det videre planarbeidet.

Planarbeidet omfattes av forskrift om konsekvensutredninger. På bakgrunn av dette legges forslag til planprogram ut til høring. Asplanviak AS har på vegne av Svelviksand AS utarbeidet planprogrammet i samarbeid med Hurum kommune.

Les saksdokumentene her

Eventuelle spørsmål til planprogrammet kan rettes til Kultur, plan og bygg, tlf 3279 7100. Skriftlige synspunkter som har betydning for planprogrammet bes sendt:

Hurum kommune, Plan og bygg, 3482 TOFTE eller
E-postadresse: postmottak.plan- [email protected]

innen høringsfristens utløp 07.03.2011.

Les også:
Langt fram for regulering av sandtaksområdet på Verket?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**