Medlemsmøte Risør Venstre

Mandag 24. januar 2011 kl 1730 er det igjen tid for medlemsmøte i Risør Venstre, og naturlig nok er valgprogram 2011 i fokus. Møteplan for ferdigstillig av valgprogram og valgstrategi fastsettes og det er fint om både medlemmer, politikere og listekandidater stiller opp og blir med på oppstartmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Leder i Risør Venstre ønsker mange innspill til Risør Venstres valgprogam 2011

Leder i Risør Venstre ønsker mange innspill til Risør Venstres valgprogam 2011
Foto: Jan Kløvstad

Skulle noen være forhindret fra å møte kan innspill og ønsker/kommentarer til Risør Venstres valgprogram og møteplan for progamarbeidet sendes til styret på e-post eller skriftlig til leder.

I rute med valgopplegg
Programmøtene vil komme i tillegg til de ordnære medlemsmøtene slik at det skal bli godt med tid til selve programarbeidet, og leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen regner med at Risør Venstres valgprogram og strategiplan er ferdig bearbeidet innen utgangen av april måned. Venstre valgte å ta nominasjonsmøtet så tidlig som mulig i valgåret slik at alle listekandidatene skulle få best mulig tid til å delta og sette sitt preg på valgprogrammet.

Når en stille til valg for et lokalt politisk parti er det greit å delta i programarbeidet og få et eierskap til programmet. Derfor er det en fordel at alle deltar i prosessen frem mot valget om vi skal få til et godt valgresultat for Risør Venstre ved høstens kommunevalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**