Et godt Venstre år

På årets siste dag kan Risør Venstre se tilbake på 2010 som et godt driftsår med mange aktive medlemmer og politikere, som sammen har bidradd til at Risør Venstre har god måloppnåelse, god økonomi, god møtestruktur, en godt besøkt hjemmeside, ny Facebookside og mange spennende navn som har takket ja til å stå på Risør Venstres valgliste til kommunevalget i 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 Dag Jørgen Hveem er forespurt og har takket ja til å stille som Risør Venstres ordførerkandidat ved kommunevalget i 2011

Dag Jørgen Hveem er forespurt og har takket ja til å stille som Risør Venstres ordførerkandidat ved kommunevalget i 2011
Foto: Trond Svenningsen

I et moderne og dynamisk samfunn er det spørsmålene som bringer oss fremover og får oss til å tenke over hvorfor vi gjør som vi gjør og sjekker ut om vi kan få til en bedre drift ved å endre på enkle forutsetninger eller ikke.

For Risør Venstre er det derfor helt naturlig å stille spørsmål, selv der hvor andre ikke tør, og ikke bare eksternt. Da leder i Risør Venstre, som en av flere, stilte spørsmål omkring driften ved Risør Kunstpark ble han skriftig anmodet om å trekke seg som leder og ble også langt på veg definert som udugelig, og slik må det faktisk være lov å gjøre i en dynamisk organisasjon som Risør Venstre.

Alle må få komme til med sine synspunkter, og som i enhver organisasjon er det ingen som har krav på 100% medhold i alle sine synspunkter, og heldigvis for det for da hadde vi vel fått et styresett hvor vi ikke ville ha frie valg eller mulighet til fri utfoldelse slik vi er vandt med å ha det i Norge.

Årmøte og nominasjonsmøte
Mandag 10. januar 2011 kl 1900 gjennomfører Risør Venstre sitt årsmøte og nominasjonsmøte for kommunevalget i september 2011. Møtet blir gjennoført på Risør Hotel og alle medlemmer, politikere og listekandidater inviteres til å delta på møtet og den politiske diskusjonen det blir lagt opp til.

Etter møtet blir det servering og sosialt samvær som innleding til neste års valgkamp.

Tar du utfordringen
Risør Venstre ønsker Dag Jørgen Hveem som ny ordfører i 2011 og ønsker dyktige og aktive personer av begge kjønn og med ulik alder og kompetanse på Risør Venstres valgliste ved kommunevalget i september 2011.

Mandag 10. januar skal vi ha nominasjonsmøte og vi ønsker deg på laget – Tar du utfordringen og blir med?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**